Om HELADO Consulting

HELADO Consulting er et konsulenthus, som yder strategisk rådgivning indenfor ledelse, strategi og forretningsudvikling til virksomheder i såvel offentlig som privat regi.

Siden 2021 har jeg  været indehaver, direktør og ledelsesrådgiver ved HELADO Consulting, hvor jeg arbejder med ledelses- og organisationsudvikling samt udvikling af nye forretningsområder - som bestyrelsesmedlem og/eller som rådgiver for topledere og direktioner.

Fra februar 2022 samarbejder jeg med KM2JOB i HR Business Partner opgaver, indenfor rekruttering og karriererådgivning

Jeg har mange års erfaring samt omfattende viden og forståelse indenfor HEALTH Care branchen, da jeg frem til 2021 i 20 år har været direktør på et større hospital med 5000 ansatte.

I perioden 2000-2016 var jeg medejer af Ellegaard Energy, Rådgivende Ingeniørvirksomhed. Det gav erfaring indenfor denne branche, og indsigt og forståelse for Energi og Miljø

Min uddannelsesmæssige baggrund er en kandidatuddannelse fra Sundhedsvidenskab, Aarhus Universitet samt en E-MBA, Copenhagen Business School. Derudover er jeg certificeret anvender af GARUDA KompetenceProfil.

Min motivation skabes og stimuleres ved at skabe resultater sammen med andre. Med personlige værdier som ordentlighed, samarbejde og gensidig respekt har jeg således bredt anerkendte og veldokumenterede resultater som leder, rådgiver og bestyrelsesmedlem

Hvor det er relevant for opgaveløsningen, samarbejder HELADO Consulting med eksperter, rådgivere og konsulenter. Når opgavens indhold, intensitet og kompleksitet kalder på det, sætter vi et team af eksperter med forskellige kompetencer med henblik på at skabe excellente resultater sammen med kunden.

Læs mere på LinkedIn.


Priser:

Alle opgaver er forskellige, så prisen varierer fra opgave til opgave - afhængig af intensitet og kompleksitet.

Kontakt venligst HELADO Consulting for en uforpligtende samtale om opgave og pris.